New Step by Step Map For su tesisatçısı

Wiki Article

Merkez su tesisatı olarak, son teknoloji cihazları kullanan ve bünyesinde deneyimli ustaları bulunduran firmamız, kameralı su kaçağı tespit ve garantili onarım hizmeti vermektedir.

Teknolojinin bu denli gelişmediği dönemlerde tesisatlar kırılarak veya yıkılarak su kaçağı bulma problemleri giderilmekteydi. Su kaçağının yerini tespit edinceye kadar tesisat kırılmaktaydı. Bu durum hem zaman kaybına yol açmakta, hem de

fifteen yıllık tecrübe ile güvenilir kaliteli ve güler yüzlü hizmet arayanların adresi Havuz bakım ve temizliğinde de fifteen yıllık tecrübeye sahibiz

Kaçağın nereden kaynaklandığı veya hangi duvardan, zeminden geldiği anlaşılmamaktadır. Kimi zaman kırmadan su kaçağı tespiti yaparken gereksiz tadilatlara girilse bile, yine de doğru kaçak tespiti

Yeni aldığım dairemin bahçe duvar dibinden su çıkıyor fakat içeri oda kısmında hiçbir su belirtisi yok yan binayı etrafı kontrol ettim su gelecek bir yer gözükmüyor nasıl yardımcı olabilirsiniz

Kameralı Su Kaçağı Tespiti: Kameralı sistemler ile su kaçağının tam noktasını belirleyerek kırmadan dökmeden onarım yapıyoruz.

This Web-site is employing a protection provider to protect itself from on the net attacks. The action you merely carried out activated su kaçağı tespiti the security Resolution. There are plenty of steps that may induce this block which include submitting a particular term or phrase, a SQL command or malformed data.

Eğer temiz suda kaçak yok ise, Pis su gider borularınız kontrol edilir. Bu işlemde yine kırmadan yapılır.Peşinden gider borularının içine gönderdiğimiz kamera ile su kaçağı tespit edilir.

İlk olarak alt kata akan su sadece temiz su tesisatından olmayabilir. İkincisi su sızıntısı temiz su tesisatı su kaçağı tespiti (sıcak ve soğuk su), pis su tesisatı veya kalorifer tesisatından da kaynaklanabilir.

Akustik dinleme cihazını alırken dikkat edilmesi gereken konular su kaçak tespiti arasında; cihazın sesi algılama kalitesi, ses netlik durumu, garanti su tesisatçısı süresi, frekans aralığı gibi konulara dikkat edilmelidir.

Son teknoloji olarak üretilen kameralar ve cihazlar sayesinde su akıntısı ve sızıntısına sebep olan boru rahatlıkla tespit edilir.

Ayrıca, uzaktan erişim imkanı sunan akıllı telefon uygulamalarıyla ev sahipleri, herhangi bir yerden su kaçağı uyarılarını alabilir ve gerektiğinde acil müdahale yapabilirler.

Sonuç olarak tespit sonrası yaptığımız su kaçağı tamiratına two yıl garanti veriyoruz. Servis kaydı açtırmak için bize ulaşabilirsiniz

Evde su kaçağı bulma çalışmasında su kaçak tespiti önce dairenizin ana su vanasını kapatıp bir süre beklemelisiniz. Alt katın tavanında akan su damlama şeklindeyse, siz vanayı kapattığınız bu su kesilecektir. Eğer damlama şeklinde değilde rutubet şeklinde yada sararmalar meydana gelmişse, bu kez pis su borularını bir süre kullanmayın.

Report this wiki page